INSTITUTII PUBLICE

0213 670 074
0769 088 421

CLADIRI DE BIROURI

0213 670 074
0769 088 421

RESTAURANTE, SALOANE

0213 670 074
0769 088 421

Generatoare cu ozon

Ozonul sau trioxigenul este o molecula (un gaz instabil) format din 3 atomi de oxygen, fiind numit si “oxygen activ”.
In mod natural gazul de OZON apare atunci cand caldura UV sau fulgerul din lumina soarelui se desprinde de moleculele de oxygen. Întrucât este un gaz mai greu din aer, coboară spre Pământ, curățând aerul în mod natural. Mirosul pe care îl simțim, în special în zilele ploioase sau furtunoase, este cea mai concentrată formă de gaz de ozon de pe Pământ.
Este deja cunsocut faptul; ca Ozonul este un excellent dezinfectant atat pentru aer cat si pentru apa. Acesta omoara intr-un tim foarte scurt bacteriile, virusii si ciupercile.
In conditiile actuale ne-am gandit sa venim in ajutorul dumneavoasta cu echipamente performante ce elibereaza ozon si ajuta la dezinfectarea rapida, dar si la detectarea posibilelor contaminari. Astfel, ca propunem urmatoarele tipuri de echipamente:
A) Sisteme de dezinfectare DESINVIRUS cu Arcu de dezinfectare DISINHORUS-20

B) Sisteme de igienizare cu eliberare de ozon – generatoarele de ozon Teknozone, aici fiind generatoare cu fixare pe tavan, pereti si mobile.
Folosind aceste echipamente se va obtine o dezinfectie eficienta, rapida si complete.Cel mai important este ca acestea sunt metode de dezinfectare inofensive si ecologice.

SERIA AIR PLUS

a) Generatoarele de ozon din seria Air Plus pot fi utilizate cu ușurință în punctele fixe unde mirosul este foarte intens sau este necesară sterilizarea continuă.
Generatoarele de ozon model Air Plus elimină rapid mirosurile nedorite, inclusiv mirosurile rele, cum ar fi bacteriile, virușii, mirosul de țigară. În același timp, se poate efectua dezinfecția legumelor, fructelor și instrumentelor. Dispozitivul este fixat la punctul de aplicare, funcționarea și momentul opririi sunt setate și aplicația este efectuată.
Aparatele sunt prevăzute sa functioneze în dispozitiv pentru utilizarea în lichide sau în timpul aplicațiilor în aer.

340€

Generator de ozon
Tip: mobil
Productie ozon 5g/h* | 0.5g/h**
Recomandat pentru spatii de pana la 125 m3

SERIA TKZ-P97 și TKZ-P97 S

d) Generatoarele de ozon portabile din seria TKZ-P97 și TKZ-P97 S elimină rapid bacteriile, virusurile, mirosul de țigară și alte mirosuri urate.
Studiile de cercetare și dezvoltare oferă rezultate excelente în utilizarea sterilizării în mașină și a dezinfecției dozatoarelor de apă.
Aparatul pentru utilizare în lichide sau aerian este prevăzut cu un dispozitiv.

540€

Generator de ozon
Tip: mobil
Productie ozon – 16g/h* | 2g/h**
Recomandat pentru spatii de pana la 500 m3

SERIA TKZ-P98

f) Generatorul de ozon portabil din seria TKZ-P98 elimină rapid mirosul de țigară, bacteriile, virusurile și mirosurile rele. Camere de hotel, restaurante, ferme de animale de companie, restaurări post-incendiu, etc. Ideal pentru utilizarea în astfel de locuri.

670€

Generator de ozon
Tip: mobil
Productie ozon 20g/h* | 4g/h**
Recomandat pentru spatii de pana la 1000 m3

SERIA AIR REFRESH

b) Generatorul de ozon de tip suspendat de tavan Air Refresh este conceput pentru a elimina microorganismele care provoacă miros urât la toalete, restaurante, baruri, cafenele și zone publice pentru a asigura dezinfectarea generală în punctele de aplicare.
Modelul panoului de control de la distanță (Air Refresh S) al dispozitivului, măsoară concentrația de umiditate, umiditatea și temperatura mediului, permițându-i să funcționeze automat în limitele de siguranță FDA-OSHA.
Dispozitivul este conceput pentru a fi compatibil cu clipsul, tipul de transport și toate tipurile de tavan suspendate și are o structură care este compatibilă cu orice tip de proiectare a spațiului. Montarea dispozitivului se realizează de o echipă de experți în 20-25 de minute.

SERIA OZZY

c) Generatorul de ozon de tip Ozzy este conceput pentru a elimina microorganismele care provoacă miros urât la toalete, restaurante, baruri, cafenele și legislații publice și pentru a asigura dezinfectarea generală în punctele de aplicare.
Modelul panoului de control de la distanță (Ozzy S) măsoară concentrația de atmosferă, umiditatea și temperatura ambientală, permițându-i să funcționeze automat în limitele de siguranță FDA-OSHA.
Montarea dispozitivului se efectuează de către echipa de experți în 20-25 de minute.

SERIA TKZ-P97 Plus și TKZ-p97s Plus

e) Generatoarele de ozon portabile din seria TKZ-P97 Plus și TKZ-p97s Plus sunt proiectate în funcție de locurile în care condițiile industriale sunt mai grele și coroziunea este ridicată.
Fiind un dispozitiv polivalent cu ieșire locală a gazului de ozon, acesta poate fi atârnat pe un perete fix.
Este posibil să dați gaz de ozon lichid și aer împreună cu accesoriile sale furnizate cu dispozitivul.
Întrucât întregul dispozitiv este confecționat din material 304 AISI, acesta poate fi utilizat în siguranță mulți ani.

DISPOZITIV DE MASURAREA OZONULUI TKZ-OS6

g) Dispozitiv industrial de masurarea ozonului model TKZ-OS6 măsoară concentrația de ozon din aer în unitatea PPM (părți pe milioane).
Din dispozitiv pot fi obținute 3 date separate, inclusiv limita de securitate (0,1 PPM), valoarea setată de utilizator și valoarea setată de alarmă.
Modelul TKZ-OZ poate fi contactat analogic sau digital. Calibrarea dispozitivului este setată la ieșirea din fabrică.
Ca o opțiune, programarea și ieșirile prin cablu de la dispozitiv la computer pot fi furnizate pentru a fi monitorizate online în orice moment. Astfel, datele de pe dispozitiv pot fi observate în mod continuu de un computer la distanță. În funcție de umiditate, temperatură și PPM locația de aplicare a sondei, se pot prefera diferite sonde.
h) Dispozitiv industrial de masurarea ozonului TKZ-SMX este un senzor portabil. Oferă un control fiabil și economic pentru generatoare, supape, conducte, zone de aplicare a ozonului, monitorizarea în punctele în care pot apărea scurgerile de ozon și monitorizarea nivelului de ozon.
h) Dispozitiv industrial de masurarea ozonului din lichid TKZ/PPM51 si TKZ/PPM52

i) Dispozitiv mobil/portabil de masurarea ozonului din lichid ELT-PPM51

PRETURI GENERATOARE DE OZON