INSTITUTII PUBLICE

0213 670 074
0769 088 421

CLADIRI DE BIROURI

0213 670 074
0769 088 421

RESTAURANTE, SALOANE

0213 670 074
0769 088 421

PROTEJEAZA

Asigura o bariera fizica si împiedică agenții patogeni să intre în instalații (inclusiv COVID-19)

DEZINFECTEAZA

Dezinfectia si protectia la intrare in institutii publice cum ar fi spitale, primarii, gradinite.

DETECTIE

Detectează abordarea unui utilizator prin camere termice, crește fluxul de dispersie, pulverizând utilizatorul și creând un film protector folosind APA OZONIZATĂ

Sisteme de dezinfectare cu ozon

Ozonul sau trioxigenul este o molecula (un gaz instabil) format din 3 atomi de oxygen, fiind numit si “oxygen activ”.
In mod natural gazul de OZON apare atunci cand caldura UV sau fulgerul din lumina soarelui se desprinde de moleculele de oxygen. Întrucât este un gaz mai greu din aer, coboară spre Pământ, curățând aerul în mod natural. Mirosul pe care îl simțim, în special în zilele ploioase sau furtunoase, este cea mai concentrată formă de gaz de ozon de pe Pământ.
Este deja cunsocut faptul; ca Ozonul este un excellent dezinfectant atat pentru aer cat si pentru apa. Acesta omoara intr-un tim foarte scurt bacteriile, virusii si ciupercile.
In conditiile actuale ne-am gandit sa venim in ajutorul dumneavoasta cu echipamente performante ce elibereaza ozon si ajuta la dezinfectarea rapida, dar si la detectarea posibilelor contaminari. Astfel, ca propunem urmatoarele tipuri de echipamente:
A) Sisteme de dezinfectare cu Arcu de dezinfectare STOPVIRUSI-20

B) Sisteme de igienizare cu eliberare de ozon – generatoarele de ozon, aici fiind generatoare cu fixare pe tavan, pereti si mobile fabricate in Europa.
Folosind aceste echipamente se va obtine o dezinfectie eficienta, rapida si complete.Cel mai important este ca acestea sunt metode de dezinfectare inofensive si ecologice.

STOPVIRUSI-20

Există două protocoale de operare pentru STOPVIRUSI-20, unul pasiv prin care creează o barieră de protecție cu ozon constant care împiedică agenții patogeni să intre în instalații (inclusiv COVID-19) și un alt mod activ. Când STOPVIRUSI-20 detectează abordarea unui utilizator, crește fluxul de dispersie, pulverizând utilizatorul și creând un film protector folosind APA OZONIZATĂ. Pentru dezinfectarea utilizatorului este nevoie doar de câteva secunde și nu este enervant sau umed pentru utilizator.

STOPVIRUSI-H2

STOPVIRUS-20 este un sistem complet de vedere artificială pentru controlul accesului în spațiile publice și private pentru personalul care a fost autorizat anterior să intre prin recunoașterea facială. Sistemul nostru STOPVIRUSI-20 detectează și identifică persoana de pe fața sa, în același timp când măsoară temperatura corpului și o compară cu zilele anterioare. Pentru aceasta se bazează pe înregistrările din baza de date. După ce sistemul l-a verificat, permite accesul printr-un sistem de semnalizare, respingând trecerea (culoarea roșie) în caz de febră sau personal neautorizat. Dacă totul este corect, vă va permite accesul (lumină verde). Sistemul STOPVIRUSI-20 este ideal pentru zonele mari în care doriți să le oferiți acces oamenilor, dacă unul dintre ele are COVID-19 sau accesul cu simptome (simptomatice posibile) va fi refuzat, altfel accesul va fi permis.
STOPVIRUS-20 este cel mai complet arc de dezinfectare de pe piață pentru prevenirea, oprirea și combaterea bolii cauzate de noul coronavirus COVID-19.

Este format dintr-un sistem complet de vedere și dezinfectare artificială pentru controlul accesului în spații publice și private pentru oameni. Folosind imageria termică, temperatura corpului este măsurată pentru a detecta o posibilă simptomatologie (cazuri posibile de COVID-19), iar prin recunoașterea facială, personalul autorizat care a fost înregistrat poate avea acces. Toate acestea asigură securitate maximă pentru orice acces unde este instalat. Odată ce sistemul verifică accesul persoanei, ușile se vor deschide astfel încât utilizatorul să stea sub arc și sistemul de dezinfectare să fie activat. Fluxul de dispersie va crește pentru a pulveriza utilizatorul cu APĂ OZONIZATĂ. Întregul sistem va garanta securitatea maximă în compania sau locul de muncă. Acesta va preveni răspândirea COVID-19, deoarece împiedică intrarea acestui nou virus în plus față de orice alt agent patogen, acesta se realizează prin dezinfectarea utilizatorului și crearea unei bariere de protecție.

Configuratii STOPVIRUS

STOPVIRUS-H1

Arc pentru dezifectare cu ozon cu senzori de miscare.

STOPVIRUS-H2

Arc pentru detectarea temperaturii prin camere cu inflarosu de mare pricizie (0.01 grade C) cu detectie faciala

STOPVIRUS-20

Sistem complet format din: bariera fizica, camere cu inflarosu cu detectie faciala sistem de dezinfectare cu ozon.