TKZ / OS6

Informatii generale
DISPOZITIV INDUSTRIAL DE MĂSURARE A OZONULUI DIN AER
Dispozitivul model TKZ-OS6 măsoară concentrația de ozon în mediul aer de la unitatea PPM (piese per milioane). În dispozitiv, pot fi primite 3 date diferite ca limită de securitate (0,1 PPM), valoare setată de utilizator și valoare setare de alarmă.
Dispozitivul de control al ozonului model TKZ-OS6 este digital, controalele pot fi făcute analogice sau digitale. Calibrarea dispozitivului a fost ajustată în fabrică.
Opțional, programarea și ieșirile prin cablu pot fi date de la dispozitiv la computer pentru a fi urmărite on-line. Astfel, datele din dispozitiv pot fi observate în mod continuu de la computerul de la distanță. În funcție de umiditate, temperatură și PPM locației de aplicare a sondei, se pot prefera diferite sonde.

Optionale
• Transfer de date prin Bluetooth,

TKZ / PPM51

Instrumentul portabil de măsurare a ozonului in lichid
ELT-PPM51 este proiectat pentru măsurarea fiabilă a gazului de ozon dizolvat în lichid. Dispozitivul este portabil și cu baterie, permițând măsurarea în orice moment. Aparatul transferă rezultatele măsurătorilor de la unitatea PPM (părți pe milioane) pe ecranul LCD. Dispozitivul poate fi utilizat în toate apele curate unde se aplică gaz de ozon.
De asemenea, dispozitivul poate afișa temperatura în punctul de aplicare. Temperatura din lichid permite utilizatorului să măsoare automat sau manual, carcasa exterioară a dispozitivului este fabricată din material policarbonat. Astfel, studiul nu este afectat de factorii externi și de gazul de ozon în aplicațiile de teren.

TKZ / SMX

Dispozitivul portabil de măsurare a ozonului din aer TKZ-SMX este un senzor portabil. Oferă un control fiabil și economic pentru generator, supape, conducte, zone de aplicare a ozonului, monitorizare în locațiile în care pot apărea scurgeri de ozon și observarea nivelului de ozon.
Caracteristici:
dimensiuni mici și precizie ridicată
Calibrare și ușurință în serviciu
Măsurare rapidă

Optionale

• Faceți o copie de rezervă a înregistrării de 24 de ore pe computer.