STOPVIRUS-20

Ce este STOPVIRUS-20?

STOPVIRUS-20 este un sistem complet de viziune artificială pentru controlul accesului în spațiile publice și private pentru personalul autorizat. Sistemul nostru detectează și identifică persoana dupa fața sa, în același timp îi măsoară temperatura corpului și o compară cu zilele anterioare. Vă oferă acces printr-un sistem de semnalizare sau refuz de trecere în caz de febră sau autorizare personală. În cazul autorizării de trecere, sistemul de dezinfectare STOPVIRUS-20 va fi activat.

STOPVIRUS-20 va dezinfecta personalul folosind un amestec de apă cu ozon care garantează absența riscului pentru o posibilă contaminare.

Software-ul nostru înregistrează intrările și ieșirile utilizatorilor, cu diferite instrumente precum controlul timpului, accesul sau performanța. De asemenea, ne oferă posibilitatea de a avea alarme în timp real.

În același timp, sistemul este capabil să raporteze o situație aglomereare de a personal, pentru a evita riscurile de contact.

Faza 1: Controlul temperaturii cu vedere artificială

Acces identificat

Personalul este poziționat în zona de interacțiune specificată, unde sistemul de viziune artificială este responsabil de efectuarea recunoașterii faciale și o măsură a temperaturii corpului. După ce ambele date au fost colectate, software-ul nostru verifică baza de date pentru a verifica dacă persoana respectivă a autorizat accesul în zona de trecere. Dacă este pozitiv, se înregistrează exact măsurarea timpului și a temperaturii, obținându-se astfel date despre evoluția fiecărei persoane. Acest proces este instantaneu.

Faza 1: Controlul temperaturii cu viziune artificială Acces anonim

În acest caz, personalul situat în zona de interacțiune a sistemului este analizat cu controlul temperaturii pentru autorizarea sau refuzul accesului la intrare / ieșire. Software-ul nostru are capacitatea de a înregistra datele privind temperatura și structura facială a fiecărui individ care traversează sistemul pentru a avea un control maxim asupra acelei zone de trecere.

Funcţii:

– Controlul accesului după temperatură.

– Setarea intervalului de temperatura corecta.

– Jurnal de alarmă (temperatura neașteptata).

– Numărul de intrări / ieșiri.

– Crearea de alarme:

– Avertizări pe ecran

– Baliza

Faza 1: Controlul temperaturii cu vedere artificială

Acces permis

Identificare

În cazul în care temperatura corpului este în limitele permise și că accesul autorizat este obținut în baza de date, persoana respectivă va avea voie să intre în zona de dezinfectare.

Anonim

În cazul în care temperatura corpului este în limitele stabilite, persoanei menționate i se va permite accesul în zona de dezinfectare.

În ambele cazuri, echipa va anunța pe ecran și în baliza de semnalizare (cu lumină verde) că accesul este permis prin deschiderea automată a ușilor (opțional).

Faza 1: Controlul temperaturii cu vedere artificială

Acces refuzat

Identificare

În cazul în care temperatura corpului nu se încadrează în intervalul stabilit (reglementare standard ≥37C °) și / sau nu aveți autorizare facială, accesul va fi refuzat. O astfel de persoană poate avea acces numai dacă este permisă de pe server.

Anonim

În cazul în care temperatura corpului nu se încadrează în domeniul stabilit, accesul persoanei respectivă va fi interzis.

În ambele cazuri, echipa va menține ușile închise, iar baliza de semnalizare va deveni roșie. Software-ul nostru va raporta rezultatul către server pentru a preveni persoana și pentru a evita un posibil risc pentru personal.

Faza 2: Dezinfectare

După trecerea controalelor anterioare, individul va merge în zona de dezinfectare. Aici amestecul va fi pulverizat ușor pentru curățare și dezinfectare.

Sistemul durează doar 3 secunde și nu are mirosuri și reziduuri.

În acest fel, poate fi accesat în siguranță.