STOPVIRUS-H1

DESPRE PROIECT

STOPVIRUS-H1 Este un dispozitiv inedit. Functionarea sa se bazează pe utilizarea apei tratate cu ozon.

Cu acest tratament se realizează dezinfectarea apei. În plus, nu lasă mirosuri sau reziduuri chimice.

// FUNCTIONARE
STOPVIRUS-H1 Are două protocoale de functionare, unul pasiv prin care creează o barieră de protectie constantă, care opreste intrarea agentilor patogeni în instalatii, iar un alt mod activ, atunci când STOPVIRUS-H1 detecteaza apropierea unui utilizator, creste fluxul de dispersie, creând un film. protector mai dens cu care să pulverizeze utilizatorul.

2. // COMPONENTE

Protocolul activ este activat de o fotocelula când detectează abordarea utilizatorilor si un cronometru, care marcheaza durata acestui protocol pentru timpul stabilit.

Dispozitivul este format dintr-un generator de ozon si un rezervor de apa (posibilitatea furnizrii prin intermediul unei prize externe). Aceste două fluide sunt dizolvate în cantitati adecvate într-o altă cameră, care va fi apoi propulsată, cu ajutorul unei pompe, catre toate difuzoarele ceramice.

STOPVIRUS-H1 Este alcatuit dintr-o structură din aluminiu cu profile si placi de 45×90 care acopera structura mentionată.

Aceste placi ascund conductele care transportă fluidul la difuzoare. Dimensiunile structurii pot varia în functie de nevoile clientului.

3. // GENERATOR OZON

Este un generator de ozon de bază, cu tehnologie de descărcare de coroană silentioasă răcită cu aer. Functionează din aerul ambiental filtrat si uscat de un silicagel, furnizat de la un compresor care încorporează echipamentul.

CARACTERISTICI

 

Productia maxima de Ozon 1 gO3/h
Concentratia optima de Ozon 2.5 gO3/m3
Fluxul optim de ozon la iesire 12 Ipm, 0.05 bar
Alimentare electrica 230 V, 50 – 60 Hz
Puterea consumata 80 W
Ø Productia de Ozon la exterior Turbo 8 mm
Greutate 4 Kg
Greutate ambalaj 5 Kg
Dimensiuni 320 x 250 x 180 mm
Cod referina produs FABGAMGZ.0015

4. // OZONE

Ozonul este o moleculă formată din trei atomi de oxigen.

Este un gaz instabil cu o durată de viată utilă de câteva minute. Este cel mai puternic oxidant, folosit pentru a distruge algele, bacteriile si virusurile. Această capacitate de oxidare este cea care actionează ca un germicid, modificând proprietatile macromoleculare ale celulelor, microbilor, bacteriilor, virusilor etc. modificându-le profund până la punctul de descompunere fără a lăsa reziduuri; numai oxigen.

Proprietatile ozonului sunt:

• bactericid

• sterilizant

• viruicid

• cicatrizant

• microbicid

• deodorant

De ce să dezinfectăm cu ozon?

• Este un dezinfectant gazos puternic.

• Este generat pe site.

• Se aplică instantaneu.

• Nu necesită depozitare sau manipulare.

• Este produs din oxigenul din aer si este injectat în rezervor într-un mod controlat, folosind un sistem de balonare.

Are capacitatea de a elimina rapid toate tipurile de microorganisme.

Împiedică producerea tulpinilor rezistente.

5. // SECURITATE

Pentru a ne asigura că functionarea STOP VIRUS este complet sigură, controlăm atât capacitatea de ozon din rezervor, cât si mediul înconjurător:

Cum este controlată concentratia de ozon din rezervor?

Potentialul redox al apei este o valoare pe care o putem măsura cu usurintă si care este direct legată de cantitatea de ozon dizolvată în apă. Sistemul de ozon include un contor redox ca standard si măsoară continuu valoarea rezervorului, pentru a mentine valoarea dorită, injectând ozonul necesar complet automat.

Cum este controlată concentratia de ozon în mediu?

Pentru a măsura concentratia în mediu, un contor de ozon de gaz ambiental este instalat în afara structurii care măsoară continuu valoarea ozonului.

Acest contor este conectat direct la generatorul de ozon, având capacitatea de a-si regla functionarea. Când sunt detectate particule de ozon în mediu peste concentratia recomandată, emisiile de ozon din rezervor sunt reduse proportional

CARACTERISTICI

Caracteristici CRTL.SM41
Gama 0 – 5.000 PPB
Indicatori pe Afisaj Ozon + % umiditate + Temperatura
Iesiri Iesire: 2 relee +  4-20mA
Alimentare 230 V, 50 – 60 Hz
Dimensiuni ambalaj 25 x 13 x 16 cm
Cod referinta produs CRTL.AIR.0004