STOPVIRUS-H2

STOPVIRUS-H2 este un proiect care garantează prevenirea riscului dumneavoastră și optimizarea producției în același timp.

STOPVIRUS-H2 este un sistem complet de vedere artificială pentru controlul accesului în spații publice și private de către personalul autorizat. Sistemul detectează și identifică persoana dupa fața sa, în același timp masoara temperatura corpului si o compara cea din zilele anterioare, oferindu-i acces prin intermediul unui sistem de semnalizare sau refuzul de a trece în caz de febră sau neautorizare personală.

Software-ul nostru înregistrează intrările și ieșirile utilizatorilor, cu diferite instrumente precum controlul timpului, accesul sau randamente. De asemenea, ne oferă posibilitatea să avem alarmele in timp real.
În același timp, sistemul este capabil să raporteze o situație de aglomerarea personalului pentru evitarea riscurilor de contact.

Funcționalitate:

Faza 1: Controlul temperaturii cu vedere artificială

Acces identificat

Personalul este poziționat în zona de interacțiune specificată, unde sistemul de vedere artificială este responsabil pentru efectuarea recunoașterii faciale și măsurarea temperaturii corpului. Odată ce ambele date au fost colectate, software-ul nostru efectueaza o verificare în baza de date pentru a verifica dacă persoana respectivă are acces autorizat în zona de trecere. Dacă este pozitiv, ora exactă și măsurarea temperaturii, obținând astfel date despre evoluția fiecarei persoană. Acest proces este instantaneu.

Funcţii:

Controlul accesului după identitate și temperatură.
Numărul de intrări / ieșiri
Controlul programelor
Restricția accesului în zone
Evoluția statutului personalului
Crearea de alarme:
Anunțuri pe ecran sau aplicație mobilă.
E-mail
Baliza

Faza 1: Controlul temperaturii cu viziune artificială

Acces anonim

În acest caz, personalul situat în zona de interacțiune a sistemului este analizat cu controlul temperaturii pentru autorizarea sau refuzul accesului la intrare / ieșire.
Software-ul nostru are capacitatea de a înregistra date despre temperatura și structura facială a fiecărui individ care traversează acest sistem pentru a controla maxim zona respectivă.

Funcţii:

– Controlul accesului după temperatură.
– Setarea intervalului temperatura corecta.
– Jurnal de alarmă (temperatura nr așteptat).
– Numărul de intrări / ieșiri.
– Crearea de alarme:
– Avertizări pe ecran
– Baliza.

 

Faza 1: Controlul temperaturii cu vedere artificială

Acces permis

Identificare

În cazul în care temperatura corpului este în limitele permise și dacă ați autorizat accesul la baza de date, persoana respectivă va avea voie sa treaca.
Anonim
În cazul în care temperatura corpului este în limitele stabilite, persoana respectivă va avea acces.
În ambele cazuri, echipamentul va anunța pe ecran și pe baliza de semnalizare (cu lumină verde) că accesul este permis prin deschiderea automată a usilor (optional).

 

Faza 1: Controlul temperaturii cu vedere artificială

Acces refuzat

Identificare

În cazul în care temperatura corpului nu este în domeniul stabilit (reglementare standard ≥37C °) și / sau nu are autorizație facială, persoana poate avea acces numai dacă este permisă de pe server.

Anonim

În cazul în care temperatura corpului nu este în intervalul stabilit, va refuza accesul persoanei respective.
În ambele cazuri, echipa va menține ușile închise și baliza de semnalizare va deveni roșie. Software-ul nostru va raporta pe server pentru a preveni persoana și pentru a evita un posibil risc pentru personal.